Dagbladet har inngått et helt samarbeid med Særforbundsalliansen og Ullevaal Media Center. Samarbeidet går ut på at DBTV skal sende direktebilder fra en rekke norske idretter de neste månedene.

– Vi gleder oss

– I norsk idrett finnes det mange hundretall toppidrettsutøvere som du aldri leser noe om. Som trener flere timer hver dag, som kjemper knallhardt, som har store ambisjoner. Vi gleder oss veldig til å vise fram noen av dem, sier Dagbladets sportsleder Lars Hojem Kvam.

– Prosjektet er viktig for oss fordi det gir oss mulighet til å dekke miljøer vi ikke akkurat renner ned til daglig. Dessuten er det toppidrett vi skal vise fram. Det kommer til å bli dramatiske øyeblikk og sterke følelser, og det bør appellere til mange seere der ute. Vi vet at mange av dem som kjemper om NM-gull i sine idretter, er sterke profiler i sitt lokalsamfunn. Nå blir det mulig å følge prestasjonen deres live hos oss, og det er vi stolte av, sier Kvam
Les mer på Dagbladet