Om UMC

Ullevaall Media Center(UMC) tilbyr alt fra store studioproduksjoner for TV og streaming av store eventer til produksjon av presentasjonsfilmer, reklamefilmer, medietrening og eksterne streamingoppdrag.

UMC har investert i et fullverdig broadcast og har egen produksjonsstab med producere, fotografer, redigere og andre produksjonsmedarbeidere. UMC skal utvikle innholdskonsepter og gjennomføre produksjoner for å sikre forpliktelsene klubbene, NTF og NFF har gjennom sentrale media- og markedsavtaler.  Selskapet skal opprettholde og øke den kommersielle verdien av norsk fotballs tjenester og produkter, og i tillegg søke eksterne kunder og oppdrag. UMC produserer omfattende egeninnhold for norsk fotball. UMC har ansvaret for studioproduksjonene til Discovery (MAX, Eurosport Norge og TV Norge) innen sport og produserer blant annet fotball, ishockey og golfsendinger.

Ansatte

Jan-Erik Aalbu

Jan-Erik Aalbu

Administrerende direktør

Mobil: +47 97 71 11 20
Mail: aalbu@umc.no


Jan-Erik Aalbu er administrerende direktør.

Fra og med 1. September 2017 tok Jan-Erik Aalbu over som ny Adm.dir i UMC. Aalbu har lang fartstid fra media og sportsbransjen i ulike stillinger. Jan-Erik kommer fra stillingen som Sportsdirektør for Discovery Networks Norway. Har tidligere vært sportssjef for golfforbundet, hopp/kombinertlandslaget, sportssjef for det amerikanske kombinertlandslaget i tillegg til sportsdirektør i både VIF/Stabæk og en rekke kommentatorjobber for NRK, Eurosport/Discovery.

Jens Christian Vik

Jens Christian Vik

Teknisk leder

Mobil: +47 99 37 99 45
Mail: jens@umc.no


Jens Christian Vik er teknisk leder  i Ullevaal Media Center.

Er teknisk leder.

Jarle Marøy

Jarle Marøy

Sjef for produksjon- og utvikling

Mobil: +47 91 39 11 12
Mail: jarle.maroy@fotball.no


Jarle Mindor Marøy er utviklings- og studiosjef i Ullevaal Media Center.

I 2012 startet Jarle sin karriere i Fotball Media AS. Han er UMCs hovedprodusent med lang erfaring fra TV 2 som innspillingsleder, bildemikser og produsent for TV 2 Nyhetene og TV 2 Sporten i Bergen. Jarle har produsert aktualitetsprogrammet «Tabloid» og vært prosjektleder i TV 2 Sporten og sjefprodusent for TV 2 Nyhetene.

 

Mathias Krispersen

Mathias Krispersen

Produsent / Post produsent

Mobil: +47 95 06 45 72
Mail: mathias@umc.no


Mathias Krispersen er produsent / post produsent i Ullevaal Media Center.

Jobbet som frilanser med sport og underholdning siden 2005.